Spanplafond: speciaal voor elke ruimte
Een spanplafond is een kwaliteitsplafond en staat garant voor jarenlang woonplezier. De spanplafonds worden op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw wensen. Ze zijn geschikt voor ieder type inrichting. Of een ruimte nu modern, klassiek of tijdloos is ingericht, er is altijd een passend spanplafond beschikbaar. Op onze fotopagina’s vindt u een kleine selectie van de verschillende uitvoeringen. Een spanplafond is er natuurlijk ook voor de zakelijke markt.
Een breed scala aan mogelijkheden voor uw spanplafond en verlichting!

Spanplafonds zijn geschikt voor elke ruimte in het huis, van de badkamer tot de keuken en van de woonkamer tot de slaapkamer, zowel bij nieuwbouw, verbouw als renovatie. Ook (binnenhuis) architecten schrijven spanplafonds van Kees Thijssen Spanplafonds voor in het bestek. Zowel prive als zakelijk. De spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren, akoestisch, lichtplafond en/of printmotieven en worden indien gewenst afgewerkt met sierlijsten. Bovendien kan het spanplafond worden uitgebreid met een fraai en functioneel lichtontwerp. De ideale mogelijkheid om meer licht in huis of bedrijf te creëren. Om de exacte mogelijkheden en een daaropvolgende prijscalculatie door te spreken kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de onze specialisten. Hij kan u aan de hand van stalen, kleuren en verlichting direct adviseren over de ideale spanplafond oplossing bij u thuis!

Uw spanplafond wordt vakkundig en snel geïnstalleerd!
Kees Thijssen Spanplafonds  heeft ervaren specialisten in dienst die het spanplafond vakkundig voor u installeren. In tegenstelling tot bij andere plafonds heeft u niet de aannemer, stukadoor, elektricien en schilder dagenlang over de vloer. Een spanplafond wordt vaak binnen 1 dag geïnstalleerd, zonder onnodig hak- en breekwerk. En met de garantie van een superstrak resultaat! Dat is trendy, luxe, schoon en easy.
Vrijblijvende offerte voor een spanplafond? Gewoon doen! Klik hier

De prijs van een spanplafond is altijd een combinatie van verschillende factoren, zoals het type plafond, de kleur, de constructie en natuurlijk de grootte/vorm van uw kamer en woning. Om misverstanden te voorkomen zal er op basis van uw bestaande situatie en uw wensen een vrijblijvende calculatie uitgebracht worden. Op basis van deze offerte kunt u vervolgens weloverwogen een beslissing nemen. Helder,easy, duidelijk, kortom .... Kees Thijssen Spanplafonds!
Meer informatie over spanplafonds?

Op deze site vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze producten. Als u verder vragen of opmerkingen heeft of u wilt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, dan kan dat via het contactformulier.